Kohopulpetin avulla saadaan ergonominen työasento

Kohopulpetit

Kohopulpetit on suunniteltu auttamaan heikkonäköisten lasten oppimista. Kun työasento on ergonominen, myös oppimistilanne helpottuu. Kohopulpetin työtasoa voidaan säätää oppilaan yksilöityjen tarpeiden mukaisesti. Myös valo kohdistuu työstettävään materiaaliin paremmin, kun tason kaltevuutta saadaan säädettyä.

Kohopulpetti on erittäin kestävä teräs rakenteensa vuoksi. Runko maalataan valkoiseksi. Tilauksesta myös muut värit ovat mahdollisia. Pulpetin korkeus voidaan säätää 60-80cm välille. Kirjat ja työstettävät materiaalit saadaan kiinnitettyä tasoon kahden vahvan magneetin avulla.

Kohopulpetti sivutasolla sekä vartalonuurroksella

JL-84

Kohopulpetti JL-84

  • JL-84 on varustettu kohotason lisäksi myös sivutasolla.
  • Säädettävän kohotason mitat 60x50 cm ja sivutason mitat 42x50 cm.
  • Pulpetti voidaan valmistaa sekä oikea, että vasen kätisenä.
  • Kohotaso on vaaleanvihreää ikilevyä, sivutaso ja laatikosto melamiinipinnoitteinen kalustelevy puukuosilla.

Vartalonuurros

Kohopulpetti Vartalonuurros

Kohopulpettiin voidaan valmistaa myös lisätilauksesta vartalonuurros, jolloin työasentoa saadaan parannettua entisestään.

JL-89

kohopulpetti JL 89

JL-89 kohopulpetti on kätevä työtaso, jossa vartalonuurros aina vakiona. Työtason mitat ovat 90x65cm ja vartalon uurroksen syvyys 16cm. Vartalonuurroksen syvyys voidaan tehdä myös yksilöllisen mitoituksen mukaisesti. Työtaso on vahvuudeltaan 20mm ja voidaan valmistaa vaaleanvihreästä ikilevystä tai koivusta. Katso tarkemmat mittatiedot tästä.